Jokainen betoniseiniä joskus asentanut tietää, kuinka rankkaa se voi olla. Varsinkin vaativissa sääolosuhteissa. Vaatii kovaa työtä saada elementit kohdistettua oikeille paikoilleen sekä asentaa elementtituet.

 

Stedox luotiin meille rakentajille. Yksinkertaisesti tarkoituksena oli tehdä kovasta ja haastavasta työstä hieman helpompaa. Rakennustyö voi olla raskasta, mutta oikeiden työkalujen avulla siitä voidaan tehdä nopeampaa ja hauskempaa.

Missio

Haluamme tehdä rakentajien työstä helpompaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa kaikkialla maailmassa kehittämällä luovia menetelmiä ja työkaluja, jotka yksinkertaistavat elementtien asennustyötä rakennusteollisuudessa. Oikeiden menetelmien ja työkalujen avulla työskentely on hauskempaa.

DSC01965 (2)

Tietoa meistä

Markus Sundström sai Stedoxin idean jo vuonna 2012 työskennellessään betonielementtien asennuksen parissa. Markus, joka on työskennellyt rakentamisen ja rakenneteollisuuden parissa sekä itsenäisenä ammatinharjoittajana että rakennusalan työntekijänä vuodesta 1995 alkaen, ei pidä tehottomasta työvoimaa ja resursseja vaativasta kokoonpanoprosessista. Sen sijaan hän alkoi kehittää prototyyppiä, joka tekisi raskaiden betonielementtien kokoamisesta helpompaa, hauskempaa ja turvallisempaa.

Viiden vuoden tuotekehityksen jälkeen Markus työskentelee edelleen projektin yhteydessä BusinEsse nimisessä perheyrityksessä yhdessä poikiensa Jimmyn ja Dennisin kanssa. KasvuOpenin tunnustuksen ja monien tahojen tuen ansiosta Stedox-järjestelmän kehitys on alkanut vakavasti ja patenttihakemus on tehty. Vuonna 2018 ensimmäiset tuotteet ovat viimein tulossa markkinoille.

svartvit

Stedoxin hyödyt

  • Turvallisempi - Tuet asennetaan ennen kuin elementti nostetaan paikalle
  • Tarvitaan vain yksi valutyö - (juotosbetoni jää kokonaan pois)
  • Ei tarvetta porakoneelle - (Ei porareikiä elementteihin)
  • Elementtien helppo säädettävyys ruuvikoneella lekan sijaan
  • Parin tunnin työ ja betonielementtejä on paikoillaan
  • Elementtien asennus ilman hitsausta